Advertise

Adverteren

Waterpoloworld , inmiddels ruim twaalf jaar oud, is uitgegroeid tot dé website voor waterpolo wereldwijd. Zowel in Nederland als internationaal neemt de naamsbekendheid van de site toe en zijn bezoekersaantallen stijgende. Gemiddeld weten ruim 12.000 unieke bezoekers (ruim 70.000 page views) per week onze website te vinden. Tijdens grote internationale toernooien als WK’s, EK’s en Olympische Spelen zijn er bezoekersaantallen van 50.000 á 60.000 per dag!

Met een warm kloppend hart voor de sport en een grote kennis van sportjournalistiek streeft Waterpoloworld ernaar de waterpolo-liefhebber op de hoogte te houden van het al het nieuws en alle wetenswaardigheden die er te melden zijn met betrekking tot nationaal en internationaal topniveau waterpolo.  

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om via advertenties op onze website onze specifieke doelgroep te bereiken. Neem contact met ons op;  wij vertellen u graag over alle mogelijkheden die wij voor uw bedrijf hebben en over onze ambities op langere termijn.

Mail naar tim.hartog@waterpoloworld.com voor meer informatie.

Banners