Colofon

ColofonE-mail: info@waterpoloworld.com
Techniek en vormgeving: Cu4IT B.V.
Scheldestraat 24
1823 WB Alkmaar
072-5024150

Vergeet ons niet te volgen op Facebook: www.facebook.com/Waterpoloworld

Disclaimer:

Welkom op de website van Waterpoloworld. Deze website bevat informatie over waterpolo in Nederland (www.waterpoloworld.nl) , Duitsland (www.waterpoloworld.de) en de rest van de wereld (www.waterpoloworld.com ). De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de toegang tot en het gebruik van deze website.

Waterpoloworld streeft ernaar de informatie op deze website correct, volledig en up-to-date te houden. Wij behouden ons het recht voor de op deze site vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.
Waterpoloworld is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website en de daarop gepubliceerde informatie.

Het gebruik van externe links op de Waterpoloworld sites kan tot gevolg hebben dat u onze site verlaat. Waterpoloworld is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle op de inhoud van de sites van derden die aan de Waterpoloworld-sites gekoppeld zijn.

Gebruik maken van deze website houdt in dat u akkoord gaat met de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website en dat het Nederlands recht van toepassing is.

Banners