Waterpolo School

Waterpolo School Holland

Het seizoen zit er op en er staat een welverdiende vakantie voor de deur. Ondertussen kijken wij natuurlijk ook al weer vooruit. Inmiddels heb je vast al begrepen dat we de activiteiten van het voormalige WOC in Alphen aan den Rijn, zullen voortzetten onder een nieuwe naam: Waterpolo School Holland. We zijn er trots op dat we o.a. de trainingsmogelijkheden kunnen uitbreiden en ook het aantal trainers.

We hebben de belangrijkste zaken voor het komend seizoen voor je op een rijtje gezet:

  • De trainersstaf zal bestaan uit Adam Maklari, Milos Filipovic en Laszlo Nagy. Ook zal Jeugdinternational Tim de Meij regelmatig meehelpen. We doen dat om zo beter individueel maatwerk te kunnen leveren.
  • Het (para)medisch team zal ook voor komend seizoen bestaan uit Michael van de Werve (sportarts) en Jeroen Stijl (fysiotherapie).
  • Met het Scalacollege en de KNZB zijn dezelfde afspraken gemaakt als voorgaande jaren.
  • Van maandag t/m vrijdag zijn er dagelijks trainingen van 07.30 – 09.00 (07.15 aanwezig). Samen met jou en je school, kijken we naar wat het beste pas bij jouw waterpolo-opleiding. Elke vakantieweek is er bovendien van maandag t/m vrijdag training van 10.00 – 12.00 en van
    14.00 – 16.00. Er wordt dan voor een lunch gezorgd in het zwembad.
  • De trainingen van Waterpolo School Holland starten op 5 september. Zoals je weet zijn van zaterdag 10 september t/m zondag 18 september de Europese Jeugdkampioenschappen waterpolo jongens o.19 in Alphen aan den Rijn. Wij vinden dat jullie daar zoveel mogelijk bij aanwezig zouden moeten kunnen zijn. Daarom hebben we overleg met het Scala om te kijken hoe wat dat het beste kunnen invullen. Als je op een andere school zit, zullen we daar natuurlijk ook contact mee opnemen.
  • De kosten voor deelname doordeweeks en de vakantieperiodes, zijn voor iedereen gelijk,
    nl. € 75,- per maand gedurende 10 maanden. Betaling geschiedt op maandelijkse incasso (€ 75,- per keer), of in 1x (€ 700,- per jaar).